Over Securium

In 2008 ben ik (Jan Brink, 1967) met Securium begonnen vanuit mijn passie voor het vak en het omgaan met mensen. _BSF0861-26

Sinds 1989 heb ik een aantal functies bekleed binnen de financiële wereld. Hierbinnen heb ik helaas vaak gezien hoe het vooral niet moet en hoe het anders zou kunnen. Securium beschikt over een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten, onder nummer 12017707 staan ik hier ingeschreven. Hier kun je ook mijn relevante opleidingen zien. Ik hecht namelijk grote waarde aan goede opleidingen binnen mijn vakgebied. Daarom beschik ik over de juiste diploma’s, daarnaast school ik ook regelmatig bij. “Kennis is macht” zeggen we dan, maar ik wil gewoon dat jij heel goed advies krijgt.  

Ik vind het belangrijk dat een relatie weet waarom hij/zij op financieel gebied de dingen doet die zijn doen. Inzicht verkrijgen in de eigen situatie is daarom heel belangrijk. Vaak haken namelijk de diverse financiële zaken in elkaar en is het niet mogelijk om op één gebied een advies neer te leggen zonder ook naar het andere te kijken. De praktijk leert echter dat veel van de collega bedrijven alleen bezig zijn met een productgerichte oplossing op slechts een gebied en daarbij het totaal overzicht volkomen loslaten.


Securium is anders, niet alleen kijken ik naar de menselijke maat maar ook laat ik mijn klanten altijd zien wat voor hen werkelijk van belang is. Nederlanders in het algemeen hebben er nogal een handje van om zich “van de wieg tot het graf” te verzekeren. Vaak blijkt dit oververzekering te zijn. Oh ja, en ik loop niet in een driedelige pak rond, ik sta graag met mijn beide voeten op de grond. 😉

Mijn filosofie blijkt duidelijk uit mijn mission statement:
“Securium geeft haar relaties inzicht in de financiële risico’s en biedt hiervoor passende, gemakkelijke en betaalbare oplossingen. Kenmerkend voor Securium is de integere, duidelijke en proactieve behandeling van zakelijke en particuliere klanten”.


Ik neem als uitgangspunt voor mijn klanten, bij voorkeur, een complete rapportage. Ik ben namelijk van mening dat iedere Nederlander inzicht zou moeten hebben (en houden) in zijn/haar financiële situatie. Immers pas als je weet hoe je financiële plaatje er uit ziet na een vervelende gebeurtenis, pas dan ben je in staat om de juiste maatregelen te nemen.


Verder vind ik dat jij als eindgebruiker precies moet weten wat je voor onze dienstverlening betaald. Daarom bied ik vrijwel altijd een abonnement aan waarmee mijn kosten meestal geheel zijn gedekt. In dat geval word ik niet betaald door een verzekeringsmaatschappij of door een bank, ik ben er immers voor jou. Bij Securium krijg je zogenaamde nettotarieven. Dit wil zeggen dat uit de meeste  productoplossingen de provisies zijn verwijderd.  Dit voordeel is direct voor jou door de (veel) lagere premies op de verzekeringen. In de gevallen waarin het niet mogelijk is om de provisie te verwijderen zal ik dat vooraf duidelijk aan je kenbaar maken en je ook laten zien hoeveel die provisie dan bedraagt.


Ik wil jou ontzorgen. Jij zult zelf als klant geen omkijken hebben naar bijvoorbeeld je verzekeringspakket.
Kortom bij Securium vind je, naast “ouderwets” gemak en de zekerheid dat je een goed en gedegen advies zult krijgen, ook hele voordelige tarieven. Ouderwetse service in een nieuwerwets jasje. Immers ondanks dat jij wellicht contact hebt per telefoon of e-mail zul je, indien gewenst, elke 2 jaar ook een huisbezoek van mij kunnen verwachten.

Ik hoop je hiermee een inkijk te hebben gegeven in onze zienswijze en wat Securium voor jou kan betekenen, maar ik besef dat ik nooit helemaal compleet zal kunnen zijn op een webpagina. De Engelse uitdrukking; “the proof of the pudding is in the eating”,geeft het zo mooi weer. Je zult mijn dienstverlening moeten ervaren alvorens je zo enthousiast wordt.

_BSF0837-13 Jan Brink

te bereiken via jjbrink@securium.nl
telefoon (085) 40 111 80

Aanvullende informatie:
Drinkt zijn koffie zwart